Nga Artur Roshi/ Basha midis Projekt-Idesë dhe Platformës Anti-Oligark

Projekt-Platforma, anti-Oligark që Opozita hodhi para pak ditësh ka krijuar impaktin e vet tek njerëzit,ka tërhequr vëmëndjen e tyre dhe është mirëpritur. Që kjo projekt-platformë të kthehet në një pjesë e konsiderueshme e besimit të qytetarëve shqiptarë ndaj qeverisjes së Opozitës nesër duhet të bëhet organikisht e tyre. Që të jemi të saktë,sot kemi në […]

Vazhdo të lexosh