Dan Everts në krye të vëzhguesve të OSBE-ODIHR për zgjedhjet? Kulmi i marrëzisë

OSBE/ODIHR-i po përgatitet që të sjellë në zgjedhjet e radhës në Shqipëri një përfaqësi të madhe vëzhguesish. Ndoshta më prezenten në numër, që nga koha që ky mision është instaluar në Shqipëri. Por pavarësisht delikatesës së këtyre zgjedhjeve, pas dekonspirimit dhe pranimit në nivel ndërkombëtar të ndërhyrjes së mafies së drogës në proces, si dhe aktivizimit […]

Continue Reading

Ambasadori Polak: Duhen zgjedhje të ndershme dhe të balancuara

Ambasadori polak Karol Bachura, në një intervistë për GSH sot ka deklaruar se “një fushatë e balancuar paraelektorale dhe zgjedhjet e lira dhe dhe të ndershme të këtij viti, të mbajtura në mënyrë transparente duke ruajtur standartet e vendosura nga OSBE/ODIHR – të gjithë këta faktorë – do të shërbejnë për të forcuar imazhin e Shqipërisë […]

Continue Reading