De Biasi ka ikur në mënyrën më të padenjë për drejtuesin e një kombëtare, Kryeministri nuk ka folur asnjë fjalë.

De Biasi, trajneri më i suksesshëm që ka pasur ekipi i kombëtares së futbollit u largua pa shumë bujë nga Shqipëria. Lexoi një letër lamtumire para mediave ku dha arsyet që e detyruan të largohej. Herë më lotë në sy dhe herë me ironi ndaj drejtuesve të Federatës Shqiptare të Futbollit, por edhe kritikëve gjatë […]

Vazhdo të lexosh