Rama uron bektashinjtë

Me rastin e festës së Sulltan Novruzit, kreu i Qeverisë u ka dërguar një urim bektashinjve shqiptarë. “Mirëmëngjes dhe ju uroj gëzuar Sulltan Novruzin me këtë imazh të paqtë të shtatores së Haxhi Bektash Veliut, atit shpirtëror të bektashinjve, – shkruan Rama, – vendosur në faltoren e re të bektashinjve në Tiranë, për ndërtimin e […]

Vazhdo të lexosh