Basha me të rinjtë e Njësise 7. Informova të rinjtë për vendimin tonë për të anulluar ligjin e arsimit të lartë

Shqipërisë i duhet një qeveri që nuk vret mundësinë dhe shpresën e të rinjve duke i shtyrë ata në emigrim. I duhet një qeveri që punon për shkollimin dhe krijimin e mundësive që rinia të përfshihet pa pengesë në sipërmarrje dhe kudo. Ne do të rimëkëmbin ekonominë dhe to të përmirësojmë rrënjësisht arsimin. Me një […]

Continue Reading

Basha tek Njësia 7: Derë më derë që të takojmë qytetarët. Të gjithë në protestë në 18 shkurt

Siç ishte njoftuar edhe më parë ditën e sotme Basha ka takuar të rinjtë e njësisë numër 7 dhe ka bërë thirrje që të dalin në protesta. Kreu i PD-së, u shpreh se do të shkojë derë më derë që të takojë qytetarët. Rinia po bashkohet, qytetarët po bashkohen. 18 shkurti do të jetë nisja […]

Continue Reading