Nga ka ‘humbur’, Aida Shtino?

Vite të tëra i është përkushtuar emisionit të saj investigativ “Njerëz të Humbur”, një emision që ka bërë shumë zemra bashkë, pas vitesh e vitesh të humbura. Por, pavarësisht sukseseve, Aida Shtino është larguar prej gati dy vjetësh nga ekrani. Një vit më parë, marrëveshja e saj për të risjellë “Njerëz të Humbur” në “Ora […]

Vazhdo të lexosh

Namir Lapardhaja: Njerëz, mos e humbni kujtesën!

(Në ndihmë të gazetares Beti Njuma, e cila do të përgatisë një dokumentar për vrasjen e poetëve Genc Leka dhe Vilson Blloshmi ) Namir Lapardhaja U njohëm me një status të shkrimtarit të njohur, studjuesit, përkthyesit dhe poetit Agron Tufa, ku ftonte lexuesit, poetët, dashamirësit e poezisë për të lexuar poezitë e dy poetëve martirë, […]

Vazhdo të lexosh

Silvio Berlusconi: jepem hua në këtë ankand, sepse besoj që secili prej jush duhet të bëjë maksimumin për të ndihmuar bashkëqytetarët në vështirësi

Silvio Berlusconi ka nxjerrë në ankand, në internet, një drekë më atë të ardhurat e të cilës do t’i shkojnë të prekurve nga tërmetet e fundit që kanë prekur qendrën e Italisë. “Fitoni mundësinë e rrallë për të pasur një drekë biznesi me Silvio Berlusconi. I njohur për gjanialitetin e tij në komunikim dhe si […]

Vazhdo të lexosh