Nga Elidona Lamnica/ Dashuria është ndjenja më sublime në çdo dimension.

Po ku jemi? Ku po shkojmë? Jemi në përpjekje të vazhdueshme për te kuptuar vallë çpo ndodh me natyren njerëzore… Ta jetosh kete jete te duhet: Besim,Dashuri dhe Kurajo. Ne ditët e sotme dëgjojmë gjithandej ankesa. Ankesa për varfëri, mungesë komunikimi mes familjarëve dhe plot probleme sociale të tjera. Fjalori i cili përdoret është akoma […]

Vazhdo të lexosh