Pas Ramës “armatoset” dhe Lesi.

Botuesi i “Koha Jonë” Nikoll Lesi është përshtatur mjaft mirë këto kohët e fundit, me teknologjinë dhe është mjaft aktiv në rrjetet sociale, veçanërisht në Facebook. Por ndryshe nga kolegët e tij gazetarë, ai këtë mundësi nuk e përdor asnjëherë “për të bërë politikë”, por vetëm për aktivitetin e tij personal dhe familjar në kohën […]

Vazhdo të lexosh