Nisin hetimet ndaj ambasadores Romana Vlahutin

“NewEurope” shkruan se hetimi ndaj Vlahutin ka nisur për blerjen e vilës 1.6 milionë Euro në një rezidencë në periferi të Tiranës. OLAF është organi i vetëm i Bashkimit Europian i mandatuar për të zbuluar, hetuar dhe ndaluar mashtrimin me fondet e BE-së. “Kjo është një shifër e çmendur sipas ekspertëve vendas, pasi ajo vilë nuk […]

Continue Reading

Gazeta e mirënjohur “New Europe”: Shqipëria nga kanabisi tek korrupsioni

“Damkosje e re e Kanabistanit ne kryeqytetin e Europes, Bruksel! Gazeta e mirënjohur “New Europe” boton artikullin me titull: “Shqiperia nga Kanabis ne Korrupsion”, shkruan Berisha. Shkrimi i plotë i “New Europe” “Shqipëria nga kanabisi tek korrupsioni Për një vend të vogël në Evropën Juglindore, Shqipëria ka një nga reputacion të mëdha për korrupsion dhe […]

Continue Reading