Eda Zari shpërthen ndaj medias: Jeni të shëmtuar

Këngëtarja Eda Zari ka reaguar nëpërmjet një shkrimi te ‘Peizazhe të Fjalës’ në lidhje me lajmin se ajo kishte dhunuar të ëmën dhe Gjykata e kishte dënuar Zarin me 6 muaj burg. Bëhet fjalë për një artikull të “Gazetës Shqiptare” të datës 6 maj 2017, ku gazeta ka publikuar një dokument për një vendim dënimi […]

Continue Reading

Nga Agim Xhafka: Kënga e Nënës

Nëna kthehej vonë dhe e rraskapitur nga puna. Hante drekën në darkë,bënte pastrimin e shtëpisë,lante e hekuroste dhe shkonte tek dhoma e gjumit. Atje qepte jorganë dasmash. Kishte shumë porosi se ishte artiste,jo artizane . Shtronte copat në tokë,i mbushte me pambuk dhe niste qëndisjen. Për tre-katër orë zvarritej nga një lule tek tjetra.Gjithë nënat […]

Continue Reading