Ndjenjat mund të shkaktojnë sëmundje serioze!

  Nuk është vetëm çështje poetike, por edhe shëndetësore. Emocionet ndikojnë në organet e caktuara, dhe janë të lidhura ngushtë me trupin. 1. Zemërimi Kur jemi të zemëruar, vjen deri tek mosfunksionimi i mëlçisë. Ndjenjat e zemërimit e dëmtojnë mëlçinë, e cila luan rol shumë të rëndësishëm në pastrimin e gjakut tonë. Nëse mëlçia është […]

Vazhdo të lexosh