Erdogan: Do të bëhet ajo që thotë Allahu dhe Populli

Presidenti turk, Erdogan,tha se çështja e ndryshimit të kushtetutës nuk ka të bëjë as me republikën dhe as me demokracinë. Presidenti Erdoan mbajti një fjalim në Simpoziumin ‘Sistemi Presidencial’ organizuar nga ana e Fondacionit për Studime Politike, Ekonomike dhe Sociale (SETA). “Çështja është ndërtimi i një sistemi të ri udhëheqjeje shumë më të fuqishëm, shumë […]

Vazhdo të lexosh