Raporti i OKB-së për drogën: Shqipëria e para në Europë për kanabisin

Shqipëria përmendet si shteti kryesore i origjinës së kanabisit në Europë dhe i gjashti në botë për periudhën 2015-2019, sipas raportit të fundit global të drogave 2021, një publikim i UNODC, zyrës globale të Kombeve të Bashkuara për krimin dhe drogat. Në grafikun e publikuar në raport: “Shtetet kryesore të origjinës së rrëshirë së kanabisit, […]

Vazhdo të lexosh