Alarmi: Ja 3 lumenjtë e ndotur në Shqipëri

  Ishmi, Erzeni dhe Semani janë lumenjtë më të ndotur në Shqipëri. Raporti i fundit i Agjencisë Kombëtare të Mjedisit në lidhje me gjendjen e ujërave të lumnjëve për vitin 2016, ka nxjerrë në pah situatën alarmante. Ekspertët vlerësojnë se ndotja e tyre ndodh gjatë kalimit në zonat urbane, si pasojë e shkarkimeve dhe mbetjeve […]

Vazhdo të lexosh