Nga Sokrat Turtulli/ POEZI

Ai, nuk dorezohet! Nje lis maje shkembit ka qendruar Hijerende, madheshtor ne vetmi! Sa here shiu dhe bora ate e ka renduar, Sa here kane fryre furtuna dhe stuhi.   Kane fryre eger me tmerr deti, llahtare, Si ashkel deshen ta flaknin ne humnere, Por ai ka qendruar ashtu si me pare, Si me pare […]

Vazhdo të lexosh