Nga Arian Galdini/ Dua Opozitë të Bashkuar. Ti themi të vërtetat, jo për tu ndarë, por për tu bashkuar.

Ndersa pergatitet per rikthimin e tij ne Krye te LDE – Partia per Liri, Demokraci dhe Etike, pedagogu i Fakultetit Ekonomik ne Universitetin Luarasi dhe njekohesisht Presidenti i Akademise per Administrim, Lidership dhe Qeverisje, Arian Galdini ka bere nje thirrje sot ne profilin e tij ne facebook, nepermjet te ciles kerkon qe Opozita te Bashkohet. […]

Vazhdo të lexosh