Naço: KLD, llumi i sistemit të drejtësisë

Opozita ka vendosur të bojkotojë seancën e ditës së sotme, ku Kuvendi pritet të kalojë në votim një ndryshim në projektligjin e magjistraturës, votim që kërkon shumë të cilësuar, pra 84 vota. Në një dalje për mediat, ish-ministri i Drejtësisë, Nasip Naço, tha se anëtarët e KLD janë llum i sistemit të Drejtësisë, dhe se […]

Vazhdo të lexosh

Fati i Tahirit në dorë të deputetit të…

Anëtarët e PS-së mund të paraqesin në këshill një raport të tyre që del kundër provave të Prokurorisë, ndërsa një raport të tillë mund të dorëzojnë edhe demokratët që këshilli ta pranojë kërkesën e prokurorisë, por një gjë e tillë mund të ndodhë vetëm nëse bashkojnë votat me LSI. Duke patur parasysh që PD ka […]

Vazhdo të lexosh