Najada Çomo: Mos më votoni mua, kërkoj të votohet Ogerta si ministre

Mars, 26/2021 Kandidatja për deputete në listat e Partisë Socialiste për PS-në në qarkun e Tiranës  Najada Çomo është shprehur se i është bashkuar skuadrës së socialistëve të cilët dëshmuan se ishin shumë puntorë. Ndër të tjera Çomo në fjalën e s’ja ka theksuar se nuk do të heqë dorë nga profesioni i saj dhe […]

Continue Reading