Strazimiri: MOS! Në paçi Zot, MOS!

MOS! Në paçi Zot, MOS! E BËN dhe madje QAN prapë…me regji! E bën sepse paftyrësia e këtyre nuk ka kufi! E bën me të njëjtën paftyrësi me të cilën Edvini, i biri i Kristaqit deklaroi në Rrmaj se kishte hapur meshën e parë… E bën me të njëjtën paftyrësi kriminale me të cilën Fatmir […]

Vazhdo të lexosh

Berat Buzhala: Një orë e më parë Rama, të rrëzohet. Meta, mos e mbështet!

Intervistë ekskluzive e drejtuesit të “Express”, gazetarit dhe analistit të mirënjohur në hapësirën shqipfolëse, Berat Buzhala, dhënë për gazetën “Koha jone”. Pyetje 1: A duhet të jap dorëheqjen Edi Rama për t’i hequr dyshimin opozitës se zgjedhjet do ti vjedhë me paratë e drogës? Përgjigje: Si pikë e pare, në bazë të asaj cfarë shohim […]

Vazhdo të lexosh

Kokëdhima: Unë do të vazhdoj të vij në Asamblenë e PS-së. Mos Koço se do të thyej ndonjë krah.

Gjatë bashkëbisedimit me socialistët e Elbasanit iu riktheva shkarkimit tim nga Asambleja Kombëtare e PS-së më 23 dhjetor dhe iu drejtova publikisht të gjithë anëtarëve të Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste të Shqipërisë, se drejtuesit e asamblesë nuk më kanë vënë në dispozicion vendimin e shkarkimit, pavarësisht interesimit tim të vazhdueshëm. U kërkova atyre që […]

Vazhdo të lexosh