Nga Avokat Ndre Molla/ Çështja Tahiri dhe ligji si moral.

Sigurisht se ceshtje te tilla jane te ngarkuara me politike e prej saj marrin nje hallakatje, tymnaje e zhurme qe qojne domosdoshmerisht ne interpretmin e ligjit nga palet politike sipas deshires. Saimir Tahiri, sipas meje, duhej qe te vihej plotesisht ne duart e drejtesise, ashtu siq veprohet per cilindo ndaj te cilit ka te dhena […]

Continue Reading

Kur bën moral Brokaj. Koka e bandave të Vlores dhe tre gishtave në 97-ën

Ish-ministri i Mbrojtjes, Sabit Brokaj mendon se protesta maratonë e Partisë Demokratike, duke ngritur një çadër para Kryeministrisë, përkon me interesat e serbe dhe ruse në Ballkan. Gjatë një interviste për Shqiptarja.com, Brokaj nuk e përjashtoi ndikimin e një dore të huaj në lëvizjen e fundit të opozitës, ndërsa kujtoi shërbimet që Sali Berisha ka […]

Continue Reading