Kryemadhi me gratë në Elbasan, shpjegon programin “Bebja në bebe”

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi është takuar sot me gratë në Elbasan, me të cilat ka ndarë prioritetet e programit të partisë së saj. Zonja Kryemadhi shpregoi dhe në veçanti programin “Bebja në bebe” ku këto para nga 1 mijë euro në vit, do të futen në fondacione me interesa që fëmija që lind sot […]

Continue Reading