Nga Besnik J Aliaj: Çadra dhe anti-mitingu i 13 Korrikut 1990!

Dje mu faneps para syve anti-mitingu ogurzi i 13 korrikut 1990 kur PPSH akuzonte si “jashteqitje e kombit” rreth 5000 shqiptare trima opozitare qe ne 2 korrik ne shenje proteste me regjimin hyne ne ambasadat e huaja ne Tirane dhe kerkuan azil politik. Nje revolte ne kushtet kur nje popull i tere mbahej i burgosur […]

Continue Reading