Spitali “Hygeia”, abuzime skandaloze me pacientët e hemodializës

Sikurse paralajmëroi një ditë më parë Boldnews.al nis publikimin e shkeljeve të gjetura në spitalin “Hygeia” nga raporti i (DSHSUKS). Raporti ekskluziv që disponon Boldnews.al për Spitalin “Hygeia” zbulon abuzimin me fondet publike për shërbimin e hemodializës, një proces që mban në jetë të sëmurët me veshka. Të dhënat janë siguruar nga një raport 4 […]

Continue Reading

Presidenti Nishani dekoron studentët e grevës së urisë së 91-shit

Presidenti i Republikës Bujar Nishani ka zhvilluar në Presidencë, ceremoninë e dekorimit të të gjithë studentëve dhe pedagogëve pjesëmarrës në Greven historike të Urisë së Universitetit të Tiranës, mbajtur më 18 – 20 shkurt 1991. “Ju atëherë rrëzuat jo vetëm një figurë të urryer, por në radhë të parë rrëzuat kultin e individit, kultin fals, – […]

Continue Reading