Ja si ndihmon vera e kuqe kur na kapur gripi

Përbërësit natyral që gjenden tek boronicat, çajërat dhe vera e kuqe njihen që ndihmojnë në rregullimin e sistemin imunitar për të luftuar infeksionet e ndryshme. Tani, një studim i ri tregon që pigmentet në këto produkte funksionojnë me një baktere të zorrëve në mënyrë që të parandalojnë infeksionet rënda dhe gripin. Shkencëtarët përmes disa tesimeve […]

Vazhdo të lexosh