Nga Arian Galdini/ Më mungon PD

Më kujtohet mitingu i parë i PD-së më 6 janar në qytetin e Vlorës. Im atë, një ushtarak i rreptë dhe i ndershëm, nën trysninë e të gjithë kolegëve të tij në Shkollën e Rezervistëve në Bunavi, i kishte lënë porosi nënës sime që unë të mos lejohesha të dilja në asnjë mënyrë e për […]

Vazhdo të lexosh