Zv/Ambasadori amerikan në Tiranë: Korrupsioni qeveritar, po mbyt Shqipërinë

David Muniz, ka lëshuar deklarata të ashpra dhe alarmues, për korrupsionin që ka kapluar qeverinë shqiptare dhe pengesën e madhe, që ai shkakton për zhvillimin ekonomik të vendit dhe investimet e reja të huaj. Këto deklarata të forta, Muniz i ka dhënë gjatë një interviste për “Gazetën Shqiptare”. “Çështja e korrupsionit është shumë e përhapur […]

Vazhdo të lexosh