Dashamir Tahiri i drejtohet Idrizit. Hajde kandido në Vlorë po ta mbajti.

Ish-deputeti i Vlorës, Dashamir Tahiri që iu hoq mandati për shkak të fshehjes së dy dënimeve duket se nuk ka ndërmend të heqë dorë nga politika. Ai ka nisur fushatën për zgjedhejt e 2017-ës dhe është në kërkim të votave të çamëve, ndërsa sfidon hapur ish-kreun e partisë ku bënte pjesë, Shpëtimi Idrizin, duke e […]

Continue Reading