Edi Paloka: Nëse pas datës 18 Qershor, Rama do të hyj në zyrë me vota droge, do ta tërheqim zvarrë

Partia Demokratike ka paralajmëruar kryeministrin Rama që të mos guxojë të hyjë në zyrë pas 18 qershorit. Kreu i Grupit Parlamentar të PD, Edi Paloka kërcënoi se nëse pas kësaj date, Rama do të hyj në zyrë pa marrë votat e shqiptarëve me zgjedhje të lira dhe të ndershme do të përballet me skenarin më […]

Continue Reading