Basha: Mbaje Saimir Tahirin për vete, zgjidhja është largimi yt dhe i qeverisë tënde.

Lulzim Basha ka shkruar serish prane çadres ku qendrojne protesutuesit dhe kesaj radhe me nje arsye me teper. Sot eshte 26 vjetori i shembjes se bustit te diktatorit. Pasi mori fjalen perballe protestuesve, Basha tha: Fati merret në dorë kur vota e çdo qytetari lexohet ashtu siç është hedhur. A ka njeri që beson se […]

Continue Reading