Nga Andi Bushati: Mbaheni mënd 19 prillin. Zgjedhjet po bien

Edi Rama dhe Ilir Meta kanë hedhur sot hapin vendimtar drejt shkatërrimit të zgjedhjeve. Ankthi i këtyre siamezëve në mëkat për t’u ndarë nga njëri-tjetri, i ka detyruar t’i drejtohen KQZ-së me një letër ku i kërkojnë të shtyjë afatet e rregjistrimit të koalicioneve. Loja është e qartë. Kryeministri, me gjithë përbetimet e tij se do […]

Continue Reading