Fuga i vogël sulmon Fugën e madh.

Shkrimet përkrahëse për Lulzim Bashën dhe protestën e opozitës nga Artan Fuga nuk kishin si të kalonin pa u vënë re nga mediat e një tjetër Fuge, jo pedagogu dhe filozofi, por njeriu që kontrollon shumicën e mediave, Endri Fugës. E Fuga ka zgjedhur që të sulmojë me mediat e tij, Artan Fugën, media të […]

Vazhdo të lexosh