Pesë sfida që rikthejnë opozitën

 Nga Fatbardh Kadilli     Pesë sfida që rikthejnë opozitën Në Manifestin për Ringritjen e PD kam identifikuar thjeshtë, qartë dhe konkretisht sfidat që rikthejnë opozitën në misionin e saj. Mund të listohen edhe të tjera, por këto janë sfida që rishikojnë institucionet e demokracisë. Këto janë sfida që lidhen me filozofinë, me praktikën politike dhe […]

Vazhdo të lexosh