Refuzon mandatin, Shulla: Unë do të vazhdoj të jem besnik krah demokratëve dhe Kryetarit z.Lulzim Basha

REFUZOJ Të dashur miq demokratë, të rinj dhe të reja të FRPD, Dëshiroj t’ju bëj me dije refuzimin tim ndaj kërkesës së KQZ për të plotësuar vendet vakante në Parlament të cilat u dogjën nga Deputetët e Partisë Demokratike. Që në fillim kam qenë pro vendimit të Partisë Demokratike për djegien e mandateve parlamentare. Unë nuk […]

Vazhdo të lexosh

KQZ/ U hiqet mandati deputetëve Rakipi e Rehovica

KQZ-ja vendosi t’u hiqte mandatet dy deputetëve pas kërkesës së Prokurorisë. Ata janë subjekt i ligjit për dekriminalizimin, dhe sipas Prokurorisë kanë fshehur arrestimet në Itali. Ata akuzohen gjithashtu se kanë përdorur gjeneralitete të rreme. Me 5 vota pro nga të gjithë anëtarët e KQZ-së iu hoqën mandatet Rehovicës dhe Rakipit duke i kaluar mandatin […]

Vazhdo të lexosh

Prokuroria: Ti ndërpritet mandati Armando Prengës. I dënuar për vjedhje në Itali

Prokuroria e Përgjithshme ka konkluduar, se një deputet i Kuvendit të Shqipërisë është në kushtet e ndalimit të ushtrimit të funksionit, në bazë të ligjit per “Verifikimin e Integritetit të personave që zgjidhen, emërohen ose ushtrojnë funksione publike” ose te njohur ndryshe si Ligji i “Për Dekriminalizimin”. Po ashtu, është konkluduar se një deputet tjetër, […]

Vazhdo të lexosh