Rama mban premtimin për Leon e vogël

Rama ka postuar një foto ku po përcjell Leon e vogël për në shkollë. Saktësojmë se fushatën për Leon e vogël e ndërmori gazetarja e “Koha Jone” Albina Gjergji. Ky është fakt dhe mund të pyetet familja e tij. Me pas problemi i tij mori dhenë derisa mbërriti në zyrën e kryeministrit Rama. Nga ana […]

Vazhdo të lexosh