E neveritshme/ Bregu e gëzuar si Rama duke e quajtur dështimin si “Superlajm”

Këshilli Europian vendosi që të shtynte të paktën dhe me një vit çeljen e negociatave për Shqipërinë, ka reaguar Majlinda Bregu. Ajo shkruan se ky është një superlajm që vjen për Shqipërinë dhe vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor. “Shqipëria dhe Maqedonia kanë një datë zyrtare për çeljen e negociatave! Është superlajm që në një […]

Vazhdo të lexosh

Zbulohet pakti, si u zgjodh Majlinda Bregu në postin drejtues

Ish-ministrja e Integrimit, Majlinda Bregu do të jetë për tre vite Sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal (RCC), një strukturë e cila është pjesë e Procesit të Bashkëpunimit në Europën Juglindore (SEECP). Këshilli, i cili zëvendësoi në vitin 2008 Paktin e Stabilitetit për Europën Juglindore ka si objektiv “të promovojë bashkëpunimin dhe integrimin […]

Vazhdo të lexosh

Majlinda Bregu: Faleminderit Ditmir, për postin e ëndërruar.

“Fituam! Unë fitova garën, por fitorja i takon vendit tim!” – Kështu njoftoi para pak minutash, ish-ministrja e PD, Majlinda Bregu, në rrjetet sociale, e cila ka arritur të marrë pozicionin e ëndërruar, Sekretare e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, me rekomandimin edhe të qeverisë shqiptare. Ndaj, në mesazhin e saj, Bregu nuk ngurron të falenderojë publikisht, Ministrin […]

Vazhdo të lexosh

Majlinda Bregu shpërblehet nga Rama me post të lartë

Pasi i mbaroi detyra në krye të Këshillit Kombëtar të Integrimit Evropian, ish deputetja e PD, Majlinda Bregu nuk ka pasur asnjë detyrë tjetër publike. Sipas burimeve të Dritare.net, Majlinda Bregu është propozuar si kandidatura e vetme e Shqipërisë për Presidente e RCC në Sarajevë. Regional Cooperation Council, është një organizatë që merret me projektet […]

Vazhdo të lexosh