Këshilli Europian për Marrëdhëniet me Jashtë: Shqipëria është vendi ku trafiku i drogës dhe pastrimi i parave lulëzojnë

Me një shkrim të publikuar në faqen zyrtare të këtij Këshilli, ‘ECFR.eu’ shkruhet dhe thuhet që ‘Shqipëria është vendi ku trafiku i drogës dhe pastrimi i  parave lulëzojnë’. ‘Shqipëria ka përçarje të madhe politike, ku politikat dhe marrëdhëniet klanore ndërthuren në një rrjet hakmarrjeje dhe korrupsioni. Trafiku i drogës dhe pastrimi i parave lulëzojnë në […]

Vazhdo të lexosh