Çili njofton prishjen e koalicionit PS-LSI

Henri Çili, jo vetëm është rreshtuar krah Edi Ramën, por është shndërruar edhe një nga njerëzit dhe këshilltarët e tij më të afërt. Çili nuk e fsheh që kohët e fundit është i pajisur me informacion konfidencial për lëvizjet politike të pritshme, të kryeministrit. Kështu Çili deklaroi mbrëmë me bindje, se koalicioni PS-LSI do të […]

Vazhdo të lexosh