Policia Bashkiake gjobë makinave luksoze në Tiranë

PoliciA Bashkiake ka marrë masa administrative ndaj automjeteve të cilat parkohen në kundërshtim me sinjalistikën, mbi trotuare apo në vende të rezervuara për invalidët.  Tashmë ligji ka filluar të veprojë njësojë për të gjithë dhe për Policinë Bashkiake kjo gjë nuk përbënë më dallim.  Siç mund të shihni edhe nga këto foto, pavarësisht faktit nëse […]

Vazhdo të lexosh

Rama: Të konfiskohet çdo pasuri e pajustifikuar

Task Forca  kundër kultivimit të kanabisit në vend ka raportuar paraditen e kësaj të mërkure ka raportuar në Zyrën Operacionale të Situatës. Në këtë takim kanë marrë pjesë  zv/ministrja e Punëve të Brendshme, Drejtuese e Task Forcës Antikanabis, Rovena Voda; drejtues të lartë të Policisë së Shtetit, kryeministri Rama, e të tjerë.  Shefi i qeverisë […]

Vazhdo të lexosh