Senatori italian: Qeveria e Bashës do luftojë drogën dhe krimin

Çadrën e Lirisë e ka vizituar sot senatori italian, Mario Mauro, ish zv.president i Parlamentit Europian dhe ish ministër i Mbrojtjes së Italisë. Në fjalën e tij ai tha se të gjitha partitë komuniste pas rënies së Bashkimit Sovjetik u kthyen në socialiste dhe bëjnë gjasme sikur e duan Europën. Mauro u shpreh se asnjë […]

Continue Reading