Luçiano Boçi: Ajo që ka ndodhur në shkollën 9-vjecare 1 Maj eshte e tmerrshme

Ajo që ka ndodhur në shkollën 9-vjecare “1 Maj” eshte e tmerrshme dhe gati duket e pabesueshme por ka ndodhur. Fëmijët “të tërhequr” ose të shtyrë nga efekti i “miellit” të bardhë, i cili të bën sot dhe Kryeministër, kanë marrë nga shtëpia niseshte dhe limontoz dhe e kanë “thithur”. Modeli i suksesit i instaluar […]

Vazhdo të lexosh