Përfundon dreka e punës mes kreut të PD-së, dhe ambasadorëve të 7 vendeve të BE-së. Basha: Jashtëzakonisht produktive

Perfundon dreka e punës mes kreut të PD-së, Lulzim Basha dhe ambasadorëve të 7 vendeve të BE-së të akredituar në Tiranë. Këtë herë takimi ka zgjatur më shumë se 2 orë, ndërsa është diskutuar në lidhje me situatën politike në vend. “Jashtëzakonisht produktive. Ata marrin një informacion të drejtë dhe siç është. Kauza qytetare për […]

Vazhdo të lexosh

Basha takim me pjesëtarë të misionit të OSBE-ODIHR

Lulzim Basha ka pritur në një takim pjesëtarë të misionit të OSBE-ODIHR, Richard Lappin, zëvendëskryetar i Departamentit të Zgjedhjeve, Ana Rusu, këshilltare ?për zgjedhjet, Alexey Gromov, këshilltar për zgjedhjet, Francesco Pagani, kreu i këshilltarëve politikë në Asamblenë Parlamentare të OSBE. Ky mision i OSBE gjendet në Tiranë për të analizuar situatën parazgjedhore. Kryetari i Partisë […]

Vazhdo të lexosh

Basha: Frika ka vdekur këtu në Shkodër. Kurrë më nuk do harrohet dhe braktiset Shkodra. Kurrë më nuk do nëpërkëmbet e nuk do poshtërohet Shkodra.

Nga sheshi “2 Prilli” i Shkodrës, kryetari i opozitës Lulzim Basha iu ka bërë thirrje sot të rinjve shkodranë për t’iu bashkuar protestës së madhe të 18 shkurtit në Tiranë. “Diçka e madhe po ndodh në Shqipëri, diçka e madhe po ndodh anembanë vendit tonë, njerëzit po refuzojnë  dëshpërimin, njerëzit po refuzojnë të keqen, njerëzit kanë […]

Vazhdo të lexosh