Nga, Mimoza Hajdarmataj: Të dënuar për disa vrasje, nxirren nga burgu në prag fushate.

A është kredibël qeveria Rama për zgjedhje të lira dhe të ndershme, për shqiptarët ? Të dënuar për disa vrasje, nxirren nga burgu në prag fushate… Të akuzuar për disa vepra penale, përfshirë dhe vrasje, lirohen nga akuzat më prag fushate…. Disa deputet të mazhorancës janë nën hetim në kuadër të dekriminalizimit… Atëherë, kur kjo […]

Vazhdo të lexosh