Çmimi i medaljes së Ramës: Marrëveshje multimilionëshe për ndërtimin e infrastrukturës së TAP në Shqipëri, në favor të një kompanie franceze.

Emblema “Komandant i Legjionit të Nderit”, origjinale sot e gjithë ditën shitet për vetëm 85 dollarë në  portalin botëror të shitje-blerjeve Ebay, pa pagesë ekstra për transportin. Dhënia e këtij vlerësimi nga vetë kryeministri francez Bernard Cazeneueve për shefin e qeverisë shqiptarë një ditë më parë, bashkë me të falat e Francois Hollande nga Indonezia nuk […]

Vazhdo të lexosh

Pse u dekorua Rama në Paris?

Kryeministri francez Bernard Cazeneuve, ka shpjeguar arsyet se përse Franca ka nderuar me titullin e lartë “Komandant i Legjionit të Nderit”, Edi Ramën. Deklarata e tij në ceremoninë e nderimit nis me praninë e klerikëve shqiptarë në Paris, gjatë manifestimit pas sulmit terrorist në Charlie Hebdo dhe vazhdon me renditjen e një sërë vendimesh dhe […]

Vazhdo të lexosh