Ndoka Ramës: Burre shteti mbetesh edhe kur di te largohesh si burre!

Nard Ndoka, i cili është pjesë e partive opozitare shqiptare, ka sfiduar Kryeministrin Edi Rama në lidhje me protestën që është në ditën e dytë të saj. Kreu i PDK sfidon Ramën duke i thënë se burrë shteti mbetesh edhe kur di të tërhiqesh. Ja statusi i deputetit Nard Ndoka: Opozita e ngriti kauzen popullore dhe nderkombetare. […]

Continue Reading