Kuvendi i Kosovës miraton dy marrëveshje ndërkombëtare

Me 81 vota për, Kuvendi i Kosovës ka miratuar projektligjin për ratifikimin e amendamentimit të Marrëveshjes së bashkëfinancimit për Projektin “Programi mbështetës për ujësjellës dhe kanalizim në zonat rurale faza (dalëse) VI”, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Zvicrës. Po ashtu, me 82 vota për Kuvendi ka miratuar projektligjin për ratifikimin e […]

Vazhdo të lexosh