E dini kush është kuptimi i vërtetë i fjalës “OK”?

“OK” është një fjalë anglisht që tregon miratim, pranim, marrëveshje, pëlqimin ose pranimin. Ajo është kthyer shpesh si një fjalë e huazuar në shumë gjuhë të tjera dhe ka qenë e përshkruar si fjalë që mund të kuptohet gjerësisht në botë. Por, a e dini kuptimin e vërtetë dhe origjinën e kësaj fjale?  Ka pasur […]

Vazhdo të lexosh