Finalja e Kupës së Shqipërisë do luhet me tifozë

Komiteti Teknik i Ekspertë vendosi që tifozët do të rikthehen në stadiume vetëm pas 1 korrikut, me një numër të redaktuar prej 30% të kapacitetit të stadiumit. Ky ishte një vendim që la një shije të hidhur tek FSHF dhe jo vetëm pasi dëshironin që të paktën finalja e Kupës së Shqipërisë të luhej me […]

Continue Reading