Nuk ka të ndalur Rama/ Çon sërish në Strasburg kunatin e Xhafës edhe pse ia kanë rrëzuar dy herë

Pas dy refuzimesh qeveria shqiptare ka çuar sërish tre kandidatura për në Gjykatën Ndërkombëtare të Drejtave të Njeriut. Janë mësuar edhe 3 kandidatura të reja, që në fakt janë dy të reja dhe një i vjetër; Sokol Berberi i cili është refuzuar dy herë nga Këshilli i Europës. Dy kandidaturat e tjera janë Suela Meneri […]

Continue Reading

Shqepet në dru një grua 60 vjeçe nga vëllezërit e saj sepse tradhëtoi burrin.

Një e moshuar nga Lushnja me inicialet F.S përfundoi në spital, pasi tre vëllezërit e saj më të vegjël në modhë e rrahën në mes të rrugës. Astrit Koroveshi 42 vjeç, Pëllumbi 53 vjeç dhe Ilmiu, 49 vjeç nuk e kanë mbajtur veten kur mësuan se motra e tyre e madhe tradhëtonte bashkëshortin e saj. […]

Continue Reading