Dritan Shano/ Zoti Kryeministër kur nuk je në gjendje të ruash trashëgiminë e të parëve, të dhjefsha Rilindjen Urbane!

Unë Dritan Shano jam shqiptar. Jam i krishterë orthodoks. Besoj në Zot. Besoj se Zoti e do Shqipërinë dhe çdo shqiptar. Nuk jam i sigurtë për të kundërtën. Jam pjesë themeluese e kombit shqiptar. Që ka një kontribut të pasosur në identitetin e çdo shqiptari të sotëm. Sot një pjesë e trashëgimisë time u shemb […]

Vazhdo të lexosh

Shoqata e Arkitektëve: mbroni godinat historike

Përmes një letre publike, Shoqata e Arkitekteve të Shqipërisë, ka shprehur me forcë shqetësimin e saj mbi dukurinë e transformimeve radikale të prezencave arkitektonike me vlera të veçanta në Shqipëri, të cilat janë të ndërtuara në kohë të ndryshme. Shkas për “thirrjet urgjente”, të adresuara prej saj ndaj faktorëve të ndryshëm, u bë nga lajmi […]

Vazhdo të lexosh