Para godinës së Kryeministrisë mbetën dordolecët me fytyrat e Edi Ramës, Elvis Rroshit, Mark Frrokut dhe Moisi Habilaj.

Protesta para Kryeministrisë e thirrur nga opozita kaloi pa incidente dhe mund të konsiderohet ndër protestat më masive dhe paqesore që është mbajtur në vend. Protesta zgjati dy orë, ndërkohë që leja e dhënë ishte për 4 orë. E ndërsa protestuesit u shpërndanë, para godinës së Kryeministrisë mbetën dordolecët me fytyrat e Edi Ramës, Elvis […]

Vazhdo të lexosh

Pritet që protestuesit e shumtë të qëndrojnë ditë-natë para zyrës së Kryeministrit Edi Rama.

Protesta e sotme do tregojë sa e vendosur është opozita shqiptare për të kërkuar zgjedhje të lira dhe të ndershme. Pritet që protestuesit e shumtë të qëndrojnë ditë-natë para zyrës së Kryeministrit Edi Rama. Në katër vjet opozitë Partia Demokratike ka shumë pak momente që mund të vlerësohen për aksion të fortë opozitar. Në protestat […]

Vazhdo të lexosh